Gott Nytt År

Imorgon är det nyår om nu någon skulle ha missat det, hihi. För min del blir det ett lugnt firande med lite välbekanta ansikten här hemma. Får se vad lilla bebisen kommer tycka om allt smällande. Vovvarna får åka med mor till landet där dom kan koppla av lite ifrån allt ljud. Jag har ju glömt berätta vad jag fick i julklapp.. vi fick bla en dammsugare och en helt ny bilbarnstol - helt perfekt! :D Annars ser väl livet ut som vanligt med foglossnings smärta och växande mage ;) Bebisen har börjat fått hicka ganska ofta i magen, känns lite lustigt men så mysigt när det är liv där inne. Får se om jag hinner skriva något innan det nya året, har lite pyssel som ska utföras här hemma. Ja just ja! Vi har äntligen fått fart på datorn som jag brukar bygga designerna på så jag kommer nog starta med byggandet igen när jag fått lite ordning på alla mappar och så. Men tills dess så passar jag på att önska er ett..

 

Gott Nytt År - 2011

Önskar alla en

Jag kommer nog inte hinna skriva så mycket imorgon så det är lika bra att jag passar på. Har precis slagit in dom sista klapparna, skönt att ha allt klart. Nu ska jag och magen sova så vi orkar med morgon-dagen. God Jul :)

Snö, snö, snö

Herregud hur mycket snö ska det egentligen komma? Men det är så otroligt mysigt och hundarna håller med trots att dom drunknar xD Försöker göra lite eget hundgodis som dom ska få i julklapp, det blev torkad blodpudding men den är inte färdig ännu så jag kan inte ge nåt resultat, men det kommer nog gå åt. Min karl har fått för sig att vi ska ut och åka pulka ikväll, dock avstår jag eftersom jag inte kommer kunna ta mej upp i backen och sedan är jag rädd för att ramla eller krascha så det händer nåt med bebisen (man är ju nojjig nu) Vi tänkte även grilla så det blir väl jag som får sköta den delen eftersom jag inte kommer åka nåt. Man blir ju fryssen om man bara ska stå och titta på. Sitter och funderar lite på vad som kommer hända på nyår oxå.. lite planer har jag men det blir en lugn kväll med lite mat och trevligt umgänge kanske? Känner inte direkt för att dra på röj-fest i mitt tillstånd. Nu blir det lite mat :)

Vecka 28 ♥

Idag gick jag alltså in i vecka 28 - bebisen väger runt 1 kilo och är ca 38cm lång vid denna tid. Var ju hos barnmorskan i torsdags och allt såg jättebra ut. Hon stack mej i fingret och mina värden var fortfarande väldigt bra. Hade lagt på mig ytterliggare 2kg så nu börjar det hända saker. Sparkarna har blivit väldigt starka nu och man kan se hur magen åker hit och dit, känns som att bebisen är vaken dygnet runt så vild är den ;D Jag har haft väldigt ont i magen idag, ungefär som mensvärk fast 10ggr värre, fick lägga mej ner i soffan en stund och nu verkar det ha lättat en aning. Man blev lite orolig där ett tag att nåt skulle vara fel men jag ville vänta nån timme med att ringa ifall det skulle försvinna, och det verkar det ha gjort nu. Usch tänk när själva förlossningen ska sätta igång.. kommer ju dö. Jag tål ingen smärta alls xD fast jag brukar lyckas hålla mej ganska lugn och avslappnad även om det gör ont så det ska nog gå galant. Slänger äntligen in en bild på barnvagnen oxå! Sen har granen kommit fram - det var på tiden :D

Stor Blir Större

Magen växer och växer, börjar verkligen märkas på tröjorna nu.. haha, dom flesta hänger löst längst ner på magen. Dock verkar jag ha en liten mage till skillnad från andra i samma månad men allt är som det ska, det är huvudsaken! Var en sväng på förlossningen igår för att se hur det ser ut så man vet vart man hamnar när det är dags, jag har inte tänkt så mycket på att jag faktiskt snart kommer hamna där men det gick upp för mig igår på riktigt. Det känns både spännande och lite läskigt. En annan sak jag har börjat insett är att nästa år dvs 2011 kommer bli ett helt nytt liv för mig, jag kommer ha en liten familj! Gud så jag längtar. Nu blir det en tripp till BM.

Sjukskriven

Puuh, har varit väldigt mycket dom senaste dagarna.. har bla blivit sjukskriven pga mina problem med foglossningen.. fick tom städ förbud men det tackar vi för, har ju en sambo som jag kan slänga över den biten på ;) haha.. det negativa är väl att det gör ont! Sen har jag fixat med jobbet så allt blir rätt.. inte bara en sak som ska göras.. vi har även varit på två julbord. Ett i Furuvik som jag blev väldigt besviken på.. sedan blev vi bjudna av jobbet på Scandic och det var helt suveränt. Gud så god mat dom hade och stort utbud. Träffade även på en gammal klasskamrat från högstadiet som jobbar där, trevligt värre :) Imorgon far jag över till Liselotte-fisen och kikar på Idol Finalen och på lördag blir det julfest nere i sambons garage. Mitt jobb blir väl att ta hant om alla fylle-trattar ;D

2 X Vild-Djur

Jag tror bilderna får tala för sig själv denna gång, det är i alla fall full fart på mina sötnosar xD

Mitt Söt Mongo

Haha! Hon är ju så jäkla söt så jag nästan dör, nu måste jag fortsätta kika Idol :D

BM Besök Och Mat

Det gick jätte bra hos Barnmorskan, jag behövde inte ens ta stick i fingret idag - det uppskattas då jag inte är så förtjust i såna saker :D Hon mätte min mage för första gången som jag misstänkte och den växte precis efter kurvan, dock hade jag gått upp 2 kilo enligt deras våg, men jag ligger fortfarande -2 kilo från min startvikt. Jag gick ju ner några kilo i början av graviditeten. Men eftersom allt ser bra ut och magen växer som den ska så gör det inget. Fick lyssna lite på hjärtat med, vi fick det till 140, gick ju lite upp och ner men i snitt så låg det där. Lagade en jätte god kyckling gryta till mig och min sambo som vi suttit och gottat i oss :) lite duktig kan man ju vara. Myskväll nu.

100 dagar kvar till lill-söt är beräknad! :)

Vecka 25 ♥

Nu har magen börjat blivit riktigt rund och fin, man kan i alla fall skilja på att jag är gravid och inte fet längre ;) Gympa är det i princip hela tiden, kan vara lite jobbigt under natten då jag lätt vaknar av minsta lilla men det är oxå otroligt mysigt! Hitills har jag gått upp ca 1 kilo.. lite märkligt med tanke på att magen växer, det borde ju bli tyngre :P men allt är som det ska enligt BM.. Har förresten tid där alldeles strax, jag misstänker att vi ska börja mäta magen, ska bli spännande och se vart man ligger på kurvan :) Ikväll ska jag göra god mat och kika på Idol. Mysigt.

Lara Lady ♥

Det är synd att du inte får uppleva denna vinter.. du älskade verkligen snön, det var din årstid. Från att vara en trött gammal tant till att vara en busig unghäst. Huvudsaken är att du inte har ont längre.. och jag vet att du har massor av snö i ditt paradis. Vi kommer att träffas igen det vet jag min lilla prinsessa Lara Lady.

Foglossning

Ajajaj! Jag var hos sjukgymnast igår och hon bekräftade att det var foglossning jag hade.. hon böjde och klämde så nu är jag mer öm än innan.. ska köpa hem nåt stödbälte så jag eventuellt kan gå som människa. Och jag är nästan klar med alla julklappar, duktig jag! På lördag blir det julbord ute på Furuviksbrygga, gud så gott och vad jag har längtat! Vi har i alla fall lyckats fått bort lite utav viruset på den andra datorn men det slår fortfarande ut nätet så jag kan inte bygga på den nya designen.. hmmm.. får se om det slutar med att installera om datorn. Weeei så kul!