Jäkla Virus

Tyvärr så kommer det nog dröja ett tag innan jag kan fortsätta bygga på Hello Kitty designen då datorn jag bygger på har fått virus och funkar inte alls som den ska just nu.. gaaah! Jag blir så less.. grattis till er som lyckades skada min dator.. måste flytta över allt som finns på den innan jag kan installera om den, så ni får hålla ut ytterliggare..

Kanebo Foundation

Nu är jag på hemma plan igen, några julklappar blev det ju naturligtvis inte.. haha. Men jag hittade en jättefin mössa och ett läppstift, ja just ja ett nagellack fick oxå följa med hem. Men jag måste säga att jag verkligen är super nöjd med min nya Kanebo Foundation, helt fantastisk.. min hud känns len som en barnrumpa! Och den är så otroligt lätt, känns knappt att man har smink på sig. Minuset är väl att just denna variant inte säljs längre.. och så är dom dyra (hittade min på tradera), men håller den måttet så betalar jag gärna för priset.. jag får snåla med min ;)

En Liten Rundtur

Nu ska jag strax ta mig en liten rundtur på staden, är ju skyltsöndag idag. Får se om jag hinner med att se bocken invigas.. Ska kika på lite julklappar och eventuellt ett läppstift till mig själv. Blir nog en kortis eftersom jag får ont av att gå för länge. Undra om man kanske ska önska sig en rullstol i julklapp? Haha.. det vore ju kanon!

Färdiga Knäck

Nu är jag äntligen klar med mina Knäck - mums! Dock har jag en "råtta" här hemma så jag antar att dom inte blir lång livade.. jaja det ska ju ätas upp så varför inte snabbt? ;) Puuh, nu ska jag lägga i lägsta växeln och slappa. Hörs!

Sminkborstar

Och till nåt helt annat - nämligen sminkborstar och rengöring, så har jag ett litet tips som säkert många redan använder och det är att tvätta borstarna i diskmedel utblandat med olivolja, diskmedlet tar bort alla bakterier och fetter men torkar ju tyvärr ut "håren" så därför kan man tillsätta lite olivolja så blir dom mjuka och fina - perfekt!

Bild På Jackan

I mitt tappra försök att fota mig själv så fick det bli såhär haha, inte det enklaste att posa med en stor kula på magen :D Det bästa med jackan var ju att man kunde justera midjan, perfekt när magen växer! Nu ska jag baka knäck.

Gratis Designer

Det är många som frågat om jag gör personliga designer gratis, och tyvärr så blir svaret nej. Jag gör endast designer gratis som ni alla kan ta del av, alltså dessa som hamnar på min blogg. Jag känner att jag inte är tillräckligt duktig för att ta på mig ett ansvar att designa någons blogg personligt. Jag bygger mest för att det är roligt och delar gärna med mig. Men kanske i framtiden att jag börjar ta åt mig personliga designer när jag kan lite mer. Vi får se :)

Pust Och Stön

Jag är lite slut som människa för tillfället.. jag måste lära mig inse att min kropp inte kan härja runt som tidigare pga graviditeten. Har försökt plocka lite här hemma för att kunna ta fram lite julsaker.. men jag kommer aldrig så långt innan min rygg eller nåt annat ger upp. Det blir i alla fall ett besök hos en sjukgymnast i veckan, hoppas vi kan hitta någon lösning så det blir lite bättre, åtminstone så man klarar av vardagen lite lättare ;D Jackan satt som ett smäck, eller tja den är ju lite stor just nu men magen ska ju kunna växa lite till så i mina ögon är den perfekt. Nu återstår det bara att se hur stor min mage tänkt att bli. Ska försöka lägga upp lite bilder sen så får ni se. Vilopaus nu.

Hämta Paket

Strax ska jag sticka iväg och hämta lite paket, bla så har min jacka kommit :D hoppas nu bara att den sitter perfekt annars måste jag skicka tillbaka den. Har även tagit hem en foundation från Kanebo som jag tänkte testa. Så dåligt som jag sov inatt har jag inte gjort på väldigt länge.. det är pga foglossningen som vanligt.. gör riktigt ont till och från speciellt när man ska försöka vrida på sig i sängen. Ja just ja, jag har några projekt jag ska ta tag i idag oxå.. sedan blir det städning här hemma för att kunna få upp lite mysiga julsaker. Lär skynda på innan dagen är slut.

Kommentars Problem

Som ni säkert lagt märke till så blir kommentarerna lite mysko.. jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det.. texten byter rad lite för fort, jag vill att den ska gå längre till höger om ni förstår? Om någon har en lösning så får ni gärna skriva det så ska jag testa :) Hello Kitty temat blir nog inte klart denna vecka då jag har annat inplanerat. Måste fixa lite med jobb osv då jag fått problem med foglossning pga graviditeten.. vet inte om jag kommer bli sjukskriven :( Men nästa vecka borde den finnas tillgänglig, och all info får ni ju som vanligt när den är klar.

 

Hjälp mig nu med kommentars problemet.. ;D

Ny Jacka

Har precis klickat hem en ny jacka från Ellos, min mage växer ju en hel del och min vanliga jacka börjar bli lite trång.. och än är ju inte vintern över, den har snarare precis börjat så det kändes som ett vettigt köp. Ett stort plus var att jag hittade en rabattkod på 50% + att man fick en adidas bag gratis, så jackan blev väldigt billig, 399:- helt perfekt! Antagligen kommer jag inte kunna ha jackan nästa vinter då magen förhoppningsvis blivit sitt vanliga jag igen. Eller så får jag helt enkelt göda upp mig så att den passar även nästa vinter ;) Nu ska det fixas lite innan jobb.

Pleo

Aaaw ge mig en Pleo! Ni minns säkert när alla hade en tamagotchi? Detta är nåt liknande fast en robot som man tar hant om, dom kommer med olika personligheter m.m, undra hur hundarna skulle reagera på en sådan xD

Hello Kitty

Har funderat lite vad nästa tema skulle bli och jag tror jag kör på Hello Kitty, låter inte det bra? Dock vet jag inte när jag har tid att börja bygga på designen men allt för lång tid ska det nog inte ta innan den finns färdig. Återkommer!

Vecka 23 ♥

Yes äntligen så lyckades min sambo pricka in några sparkar så att han kunde känna :D så nu kanske han förstår att detta händer på riktigt, vilket han inte riktigt gjort ännu. Och jag måste säga att han är så seriös när han ska fota.. not.. tänk att man lär göra allt själv för att det ska bli bra ;) Nu ska tydligen bebisen väga nästan ett halvt kilo och vara ca 30cm lång, hörseln ska även vara välutvecklad så det är väl dags att börja läsa sagor å sjunga.

Bygga Barnvagn

Jag har äntligen funnit en barnvagn, har ju tänkt att jag skulle visa bilder i flera dagar haha lite pinsamt.. men jag lyckas inte bygga ihop den ;) Tur att jag fick hem den långt innan bebisen kommer så att jag kan öva.. det är ju inge svårt egentligen är bara mina tekniska sidor som inte hänger med riktigt. Det blev i alla fall en Emmaljunga Edge Duo Combi. Nu ska jag springa ut med hundarna å handla lite gott till kvällens Idol.

Tema Dolls Design

Äntligen är jag färdig med nästa design, den här tog lite längre tid då jag valde att lägga ner lite mer tid. Blev riktigt nöjd och hoppas att även ni kommer bli det. Om ni vill se designen live så är det bara att klicka på bilden ovanför. Om du skulle vilja ha denna design ännu mer personlig så kan jag erbjuda hjälp för en billig summa, kontakta mig bara på nedanstående mail för mer information!

 

För att ladda ner denna design klicka -HÄR-

Vid problem så kontakta mig på [email protected]

Lycka till med designen!

Se Barnet Växa

Jag har ju glömt att tipsa om en sida där man kan se hur barnet växer inne i magen genom att dra i knappen under bilden. Ganska intressant å se hur lite plats det blir där inne och att man ändå funkar som en människa.. nästintill i alla fall ^^, lite krämpor får man ju stå ut med på vägen men med tanke på vad det ger så är det ju helt klart värt det till 100%, åh vad jag längtar till den 13e Mars men jag misstänker att det blir en tidigare bebis och inte för att jag vill utan för att jag tror ;)

 

Klicka -HÄR- för att komma till sidan.

Vecka 22 ♥

Det börjar verkligen hända saker i magen nu, inatt vaknade jag av kraftiga sparkar, så nog är det en busunge där inne allt. Jag har även börjat fått lite ont i rygg och höfter när jag ska sova, känns som att jag är "överrörlig" när jag ska vända på mig eller liknande, lite otäckt. Annars mår jag ungefär som innan graviditeten, lite slängar av illamående då och då dock. Och jobbet kämpar jag på med så länge det går. Min mage ser mycket större ut utan kläder la jag märke till nu ;D jaja.

Huvudvärk

Jag lever, faktiskt.. fast huvudvärken får mig att känna mig rätt död just nu.. fy på sånt skit! Jag har ju lite piller nojja nu i och med graviditeten oxå, så den hjälp jag får är genom ett glas vatten och lite sömn. Förhoppningsvis vaknar jag upp fullt utvilad och med massor av kreativitet eftersom jag tänkte börja bygga på nya designen. Lite bilder på bebismagen kommer oxå, godnatt så länge!

Hemliga Paket

För en gångs skull kom något intressant i brevlådan, nämligen dessa super söta sockor å vantar som min faster stickat åt lillan/lillen! Jag blev super glad, är så sällan som människor ger bort personliga saker, alltså sånt dom gjort själva. Nu vet jag en som inte kommer frysa i framtiden i alla fall, hihi. Måste kila, Mira har lyckats fastnat under sängen och jag ska upp å jobba inatt ^^,

Tema Dolls På G

Japp nu fick ni er en liten smygtitt på mitt kommande tema till en design, kommer bli skit sött det lovar jag ;) Jag hoppas jag kommer hinna klart med det tills nästa vecka. Mitt liv går ju före designerna, och jag gör detta som hobby när tiden finns över. Sen är det ju skit roligt att utvecklas och dela med sig av det man gör. Så håll ut så landar info på bloggen snart!

Mamma Gris

Det gick jätte bra hos BM igår, tog ju såklart stick i fingret.. vilket jag får göra i princip varje gång. Tidigare har jag varit livrädd för såna saker men jag börjar vänja mig nu. Hon lyssnade även på hjärtat som lät jätte fint, och en fin gravidmage hade jag börjat fått enligt henne! Skrev även upp mig för att få vara med i en föräldrargrupp innan lillen/lillan kommer. Jag tror att min andra lilla bebis (Mira) börjar ana att nåt är på G, hon ska vara på mig i princip hela tiden. Ungefär som att hon måste ha det bekräftat att hon fortfarande är nummer ett haha. Nej nu får jag ta tag i dagen..

Barnmorske Besök

Har precis vräkt i mig en macka som lilla mamma har bakat åt mig, hade ju planerat in en dusch oxå innan besöket men naturligtvis har dom stängt av vattnet av nån okänd anledning så jag får vara flottpanna hos BM.. suck. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända hos henne, antagligen stick i fingret som vanligt.. buhu! Har planer på att börja bygga på ännu en design, temat finns redan klart här inne i skallen ^^, inte ofta jag känner mig så kreativ! Får se om jag hinner börja redan idag =)

Tema Vinter Design

Nu är jag äntligen klar med den första designen som alltså fick ett tema av vinter med bla fallande snö! Om du vill se designen live så kan du klicka på bilden ovanför. Jag erbjuder även hjälp med att göra denna design lite mer personlig tex snyggare bloggnamn och lägga in bilder för en billig summa, kontakta mig på nedanstående mail för mer information om detta. Lycka till med designen!

För att ladda ner denna design klicka -HÄR-
Vid problem så kontakta mig på [email protected]