Vinter Tema

Jag vet att det inte finns några designer just nu att ta del av, men i veckan kommer jag börja bygga på en design med vinter tema. Och såklart kommer jag dela med mig av den gratis när den är färdig. Har ni några önskemål på tema till nya designer så skicka en kommentar eller ett mail så kanske designen dyker upp här. Jag bygger när tiden finns över, så ibland kanske det tar lite tid innan nåt nytt dyker upp. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) Eller?

Vecka 21 ♥

Idag är det sista dagen i oktober och vi går in i november, alltså inte alls långt kvar till julafton! Och dessutom är det söndag, vilket innebär att jag går in i en ny vecka, det vill säga v.21! Ni kan läsa -HÄR- vad som sker i magen under denna vecka. Ni som följt min tidigare blogg vet att jag hade en period där jag gick ner ett x antal kilon, men nu börjar jag äntligen klättra uppåt på vågen igen även om det inte är så mycket. Men det känns ändå som att jag är på rätt väg istället för att gå åt andra hållet, jag ska ju bli fet! Lite gymnastik i magen får avsluta detta inlägg tycker lillen/lillan =)

 

Och för er som är nya så beräknas bebisen komma den 13e Mars

Villkor

Genom att använda mina gratis designer godkänner du villkoren som följer nedan.

  • Du får gärna skriva ett inlägg där du berättar om att du tagit designen från mig.
  • Design By Ikonen får INTE tas bort, du får heller inte ta åt dig äran om du bytt header osv, för att designen ska bli din egna måste du börja helt från början! Alltså återställa allt.
  • Du får inte lotta/sälja denna design vidare. Du får heller inte ta betalt för att hjälpa andra att lägga in denna design på deras bloggar.
  • Vill du verkligen bli av med Design By ikonen så MÅSTE du börja om från början!
  • Självklart hjälper jag till med designen om ni mailar mig på pinkiedesign@live.se, dock bygger jag inte vidare på den utan det får ni sköta. Stöter ni på problem med designen så kontakta mig på mailen!
Har du accepterat villkoren men ändå bryter mot dom så kommer jag att varna dig innan anmälan!
Naturligtvis så får du ändra på din design men Design By ikonen ska vara kvar så länge du använder min design som grund mall för ditt bygge! Tänk på att det kan ta flera timmar att få klar en design som jag sedan ger ut gratis, det är ganska snällt och då borde ni kunna visa tacksamhet genom att acceptera detta! Lycka till med din nya design!

Välkommen

Sådär, har finputsat lite på designen som alltså ser ut som min gamla blogg som kommer finnas kvar -HÄR- dock kommer jag inte uppdatera alls i den längre utan allt kommer hamna här. Anledningen till att den gamla finns kvar är för att en hel del använder designer som ligger på det kontot. Och varför gör jag då en ny? Jo för att jag vill satsa mer på att bygga gratis designer osv utifrån det lilla jag kan. Jag gör det mest för att det är roligt och jag vill ha något att sysselsätta mig med  under graviditeten, och såklart delar jag med mig av det jag lyckas bygga! Önskar ni något speciellt tema på en design så säg till. Bloggen kommer även vara personlig och för tillfället händer väl inte så mycket i mitt liv förutom att jag vankar runt med stor mage, större kommer den bli! Så välkommen!