misswkg.blogg.se

Häng med mig till min nya blogg misswkg.blogg.se! Fortsätter att blogga om min graviditet och framtid där.. Nystart IGEN! Denna kommer ligga kvar då jag har designer inlagda på den men den kommer inte vara aktiv. Jag hinner tyvärr inte göra designer i och med att bebisen ska komma, får ta tag i detta senare. Hoppas ni följer med i flytten! :) Ses på andra sidan!

Borta med vinden

Rickard ville ha med mig en sväng till köpis för att inhandla nå jeans så jag får väl offra mej då även om energin är nere på noll.. men först ska jag en sväng till Skutskär. Har bett karln att bjuda mig på mat senare så ska bli spännande och se om han gör det OCH vad han hittar på.. blir väl säkert micrade köttbullar eller nåt sånt romantiskt ;) Och nej jag har inte missat alla hjärtans men jag orkar inte fira det.. jag är gullig varje dag istället.. säger vi! Hejs!

Har du rätt?

Elin föreslog att jag skulle lägga in ett inlägg där ni kunde gissa på ett datum och kön när bebisen kommer, jag har beräknat datum den 13e mars för er som inte vet. Så lämna din gissning så ser vi vem som kommer närmast :D

Vecka 35 ♥

ajajaj vill jag börja mitt inlägg med för jag har haft väldiga förvärkar idag.. nu har dom dock lugnat ner sej. Tror inte bebben blev så glad när jag sprang runt med kameran.. hihi. Var på min första föräldrarträff idag, hade trott att det bara skulle vara 35+ människor och såna som visste ALLT om barn.. men så var det absolut inte. Jag kände mej nästan mer påläst än dom flesta i gruppen när vi hade avslutat. Känns skönt på ett sätt för jag blir mer peppad inför förlossningen, jag känner mej redo. Jag var ju väldigt rädd tidigt i min graviditet men det mesta av rädslan har försvunnit, visst finns en viss rädsla kvar men den är ju normal. Men jag lärde mej en del nyttiga saker på träffen i alla fall + att man fick fika (gravidmonstret älskar sötsaker) Imorgon ska jag över till barnmorskan för en ny kontroll, hoppas mina värden är lite bättre denna gång. Har känt mej piggare i alla fall. Så natti natt på er!

Lammfiltspläd

Jag hittade en super mysig lammfiltspläd till bebben på tradera så jag kunde inte låta bli att slå till. Har även köpt hem ett ur-gulligt bäddset till spjälsängen från samma säljare, men det har jag redan här hemma :) Idag tog vi ännu en sväng förbi återvinningen och slängde lite skräp som vi hittade i förråden så nu ser det fint ut därinne. Dock har mina höfter skrikit NEJ ta det lugnt hela dagen ;D men vem kan sitta på rumpan å koppla av nu när det händer en massa saker.. men jag får skylla mej själv.. blir halvt invalid efteråt. Kan ju inte ta mej ur och i soffan.. hua och bli 75+, men än är det väl långt kvar dit. Har även börjat förberett BB-väskan lite smått, nu är det ju snart dags! :D

Leviroo Due

Sådär, denna barnvagn fick det bli. Har ju som sagt Emmaljungan som reserv här hemma redan men den får nog mer gå som natur/snö vagn :) Är ju inga fel på den heller, men vi passade bara inte ihop haha! Man har ju oftast en vagn ganska länge och då ska det ju kännas rätt. Denna är lite mindre och smidigare men passar kanske inte riktigt i vinter klimatet därför får den andra stanna. Har rivit ur skit i förråden idag så vi ska få plats med barnvagn m.m, man samlar ju på sej allt för mycket.. puuh! Men nu är det rent och fint, får ta tag i resten imorgon med ny energi :)

Vecka 34 ♥

Då var jag REDAN inne i vecka 34.. helt sjukt.. magen växer otroligt fort just nu, märker det på lilla naveln som tar stryk haha. Bebisen har även fått annorlunda rörelser i magen, förut var det mer bök å spark idag känner jag mer sega rörelser mer mänskliga eller vad man ska säga. Lite sparkar i revbenen lyckas den få in oxå. Andningen får jobba för fullt, tom så det är jobbigt att sitta i soffan å titta på tv! Trötthet är det ända som existerar i mitt huvud just nu, orkar ingenting och jag menar det verkligen. Enligt den -HÄR- sidan så ska bebisen väga runt 2,2 kg just nu och vara ca 45 cm. Jag har fortfarande bara gått upp 1 kg sedan start men som sagt hade jag redan 10 kilos övervikt med mej in i graviditeten. Det mesta är faktiskt klart nu även om jag anser att det inte är det ;) men får lyssna på min sambo.. man blir så nojjig över minsta lilla. Har väl lite små plock kvar som att ställa iordning salvor m.m och packa bb väskan.. men det tror jag nästan jag överlåter till Rickard.. jag tänkte sitta på min feta röv och ge honom en lista så får han fixa det där haha! Vad har man annars karlar till? En sak jag tänkt på är att jag automatiskt inhandlat mycket saker i ljusblåa färger.. varför vet jag inte. Men jag älskar turkos/baby blått så det kan ju kanske vara därför.. och en tjej kan ju faktiskt ha blått. Nu ska jag fortsätta leta efter en liten barnvagn, jag har ju redan en äldre emmaljunga hemma men jag vet inte om jag kommer trivas med den, vill ha något lite mindre men emmaljungan får vara kvar som vintervagn/terrängvagn då den funkar super att dra med. Slänger in lite bilder på sängen oxå.

Säng på plats

Nu har vi äntligen fått spjälsängen på plats i sovrummet, det löste sej ganska bra med utrymmet ändå - skönt! Vovvarna funderade förstås vad som hände med deras vanliga sovrum hihi. Ska försöka fota nån bild så ni får se. Imorgon eller idag som det blir ska vi åka och hämta ett skötbord, det får bli ett till badkaret då vi som sagt inte har bästa utrymmet, men allt går att lösa med lite skalle! Satt å kikade igenom lite gamla bilder och insåg att jag kanske inte var så fet förut.. haha.. lite hull hade man ju som kunde fått ramla av men man uppskattar mer sin vanliga vikt när man är gravid och otymplig. Och idag är det 40 dagar kvar tills beräknat datum :D Men nu ropade sängen!