Lite Skillnad

Den första bilden är tagen när jag var i vecka 17 och den andra är ifrån vecka 32, alltså från nu. Lite skillnad va? Och större lär den ju bli på ca 1 månad. Imorgon lördagen den 22/1 har jag 50 dagar kvar tills beräknat datum den 13e mars. Dagarna fullkomligt flyger förbi så detta kommer gå fort, har lite små saker att göra innan bebisen får göra entre i världen - så jag hoppas den stannar inne ett tag till så jag hinner med allt. Man vet ju aldrig.. känner mej mer eller mindre som en tickande bomb just nu. Har haft dagar då det gjort riktigt ont i magen så nu är det verkligen på G, min kropp håller på att förbereda sej inför förlossningen och det känns. Kommer ju bli tomt utan denna mage, men istället har jag en bebis att pussa och gosa med! Jag ser verkligen fram emot detta, så spännande :)

 

E l i n Skrev:

Haha jag tycker fan den har växt sen jag såg dig sist :)

2011-01-22 01:59:38
Blogg/Hemsida: http://milvisdotter.blogg.se/
Sabina - Mamma till Naomi <3 Skrev:

ååååh myyyyyyyyysmage! :D <3

2011-01-22 09:02:48
Blogg/Hemsida: http://fakkfeejz.blogg.se/
Viola Söderberg Skrev:

Hej, tänkte bara titta in och säga att jag just nu har en tävling på min blogg där just Du har chans att få lite fler besökare genom att bara klicka in och lämna en kommentar. Så kika in och var med och tävla om att bli dagens blogg! Ha en bra dag :D

2011-01-22 22:08:25
Blogg/Hemsida: http://violasplace.blogg.se/
Malin Skrev:

Du och jag har köpt lika kläder :) Riktigt fina är dem. Enkla från H&M. Jag gillar I love Mum and Dad, men dem har jag inte haft än eftersom han inte kan ha dem. Han är fortfarande lite liten :) Men han börjar växa i dem snart :) Nu börjar det verkligen närma sig för dig med. Bara 8 veckor kvar :) Dem går ju superfort =)

2011-01-26 16:45:07
Blogg/Hemsida: http://jennymalinvicktoria.blogg.se/


Ditt Namn?


Din Mail? (publiceras ej)


Din Blogg/Hemsida?


Och Din Kommentar:

        Kommer du tillbaka?