Borta med vinden

Rickard ville ha med mig en sväng till köpis för att inhandla nå jeans så jag får väl offra mej då även om energin är nere på noll.. men först ska jag en sväng till Skutskär. Har bett karln att bjuda mig på mat senare så ska bli spännande och se om han gör det OCH vad han hittar på.. blir väl säkert micrade köttbullar eller nåt sånt romantiskt ;) Och nej jag har inte missat alla hjärtans men jag orkar inte fira det.. jag är gullig varje dag istället.. säger vi! Hejs!

Sabina - Mamma till Naomi <3 Skrev:

Du är så fin Wirran, det klär dig att vara gravid! :) <3

2011-02-14 20:46:02
Blogg/Hemsida: http://fakkfeejz.blogg.se/
Sabina - Mamma till Naomi <3 Skrev:

Spelar ju ingen roll om du har gått upp i vikt eller ner, du är tok vacker med magen, det är ju du annars också, men man ser ut på ett annorlunda sätt när man bär runt på en mage, man får en helt annan utsrålning. :)

2011-02-14 22:14:29
Blogg/Hemsida: http://fakkfeejz.blogg.se/
sloarez - check me out if you dare ! Skrev:

hejhej, hoppas att du haft en underbar alla hjärtansdag och en bra tisdag, kramar! :)

2011-02-15 20:45:46
Blogg/Hemsida: http://sloarez.blogg.se/
Sabina - Mamma till Naomi <3 Skrev:

Ja precis :D

Jodå han mår bra trots omständigheterna, han borde väl följt läkarens råd att ta det lugnt och vara sängliggandes, men icke, han är så tjurskallig så han måste göra saker hela tiden så ärret sprack upp, fast bara lite men det är läkt nu och han har fortfarande ont men det är ju inte sånna smärtor han hade tidigare, tack och lov. men det blir väl bättre när han accepterat att all smärta inte försvinner på bara några månader. :) Jo jag är normal igen, lite ont i ljummskarna än, typ träningsverks ont men annars så, mensen är tillbaka och nu knaprar jag p-piller, haha :D sen har jag väl fortfarande liten kula kvar men det är ju sånt som försvinner om jag börjar göra nå åt det, men det har jag ingen ork för, Finns ju någon som är viktigare än mig själv nu så min kula får vara med ett tag till, dessutom så saknar jag ju tjockismagen så den kan få vara kvar hela livet. :)Hur går det för dig med allt, mår du bra och sådär förutom att tröttheten kommer ifatt en såhär på slutspurten? :) <3

2011-02-15 22:04:33
Blogg/Hemsida: http://fakkfeejz.blogg.se/
Sara Skrev:

Låter spännande ;)

2011-02-16 09:11:16
Blogg/Hemsida: http://godistrolletsara.blogg.se/


Ditt Namn?


Din Mail? (publiceras ej)


Din Blogg/Hemsida?


Och Din Kommentar:

        Kommer du tillbaka?