Snö, snö, snö

Herregud hur mycket snö ska det egentligen komma? Men det är så otroligt mysigt och hundarna håller med trots att dom drunknar xD Försöker göra lite eget hundgodis som dom ska få i julklapp, det blev torkad blodpudding men den är inte färdig ännu så jag kan inte ge nåt resultat, men det kommer nog gå åt. Min karl har fått för sig att vi ska ut och åka pulka ikväll, dock avstår jag eftersom jag inte kommer kunna ta mej upp i backen och sedan är jag rädd för att ramla eller krascha så det händer nåt med bebisen (man är ju nojjig nu) Vi tänkte även grilla så det blir väl jag som får sköta den delen eftersom jag inte kommer åka nåt. Man blir ju fryssen om man bara ska stå och titta på. Sitter och funderar lite på vad som kommer hända på nyår oxå.. lite planer har jag men det blir en lugn kväll med lite mat och trevligt umgänge kanske? Känner inte direkt för att dra på röj-fest i mitt tillstånd. Nu blir det lite mat :)

cornelia Skrev:

har veckans blogg hos mig, kolla in och anmäl dig om du vill! :)http://candevii.blogg.se/

2010-12-21 15:35:00
Blogg/Hemsida: http://candevii.blogg.se/
Leg Skrev:

kan du fixa headern vill ha bild på mej och min kusin istället för nåra träd haha x) skulle va jätte snällt om du kunde göra de snabbt!

Ja jag har lånat din design! :)

Kram♥

2010-12-21 17:31:55
Blogg/Hemsida: http://isbergochkhamsi.blogg.se/
E l i n Skrev:

Sv; Ja, men typ.. Ingen bestämmer vad Sander är bara för att det inte finns papper på vad han är för ras :p Speciellt inte någon som inte ens vet hur han ser ut.

2010-12-22 00:47:44
Blogg/Hemsida: http://milvisdotter.blogg.se/
mandy hadadi Skrev:

hejsan kan du fixa en header till mig så kna jag säga lösenordet o de till dig men om jag kan lita på dig?

2010-12-22 12:30:03
Blogg/Hemsida: http://mandyhadadi.blogg.se/


Ditt Namn?


Din Mail? (publiceras ej)


Din Blogg/Hemsida?


Och Din Kommentar:

        Kommer du tillbaka?